Elftal en Technische staf

Markus Henriksen AZFanpage Speler van het Jaar!

De strijd tussen Jozy Altidore, Adam Maher en Markus Henriksen om de felbegeerde titel ‘AZFanpage Speler van het Jaar’ was hevig, maar wij kunnen jullie vandaag melden dat Markus Henriksen de strijd uiteindelijk in zijn voordeel heeft weten te beslissen. De Noorse nieuwkomer verslaat met zijn 49 punten Jozy Altidore (47 punten) en Adam Maher (42 punten) en dat is een knappe prestatie. In dit moeilijke seizoen hebben de kenners de kwaliteit van Henriksen op waarde weten te schatten. Hij viel niet zo vaak op als Altidore en Maher, maar was in jullie ogen de meest constante AZ’er van allemaal en ondanks dat wij hier officieel geen stem in hebben kunnen wij ons heel goed vinden in jullie conclusie. De volledige eindstand is hier te bekijken.

markus henriksen

We geven bij deze overigens meteen toe dat we de uitverkiezing van de Speler van het Jaar het liefst over 34 wedstrijden hadden willen doen, maar omdat we de speler in kwestie ook graag een prijs namens de supporters willen overhandigen hebben we in overleg met AZ besloten om de laatste thuiswedstrijd aan te grijpen om dit te doen (volgend seizoen ook). Markus Henriksen zal na afloop van AZ – PEC Zwolle worden gehuldigd op het veld en wij hopen van harte dat alle 17.000 supporters op hun plek staan om hem een daverend applaus te geven voor zijn uitstekende eerste seizoen in Alkmaarse dienst!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

  23 Comments

  1. Haha, nou dat laatste kan je wel op je buik schrijven! Helaas… 🙁

  2. wij wel tot dat alle spelers van het veld zijn ! vak v …maar ook in de benside gaat mensen 5 minuten voor het einde naar huis…to bad

   1. Irriteer me er gek aan!
    Eerst denk je die gaan beneden staan aanmoedigen maar man man…als niemand wat zegt gebeurd er ook niets!

    1. Stadion dichtlaten tot het laatste fluitsignaal !
     Nee zonder gekkigheid, het is ongelofelijk frustrerend om te zien.

     Trouwens.. Jozy had het ook zeker verdiend!

     1. Ik heb dit vandaag zelf gezegd tegen me vriendin haha. Maar dan krijg je weer schoonmoeder is ziek, ik moet naar t krankenhaus en het is geen gevangenis. Krijg je dat gejoker weer…Als ik iemand zie dan kunnen jullie hier al weer uittellen hoe ik reageer. 🙂

      Je koopt een kaartje of hebt de duurste sc van Nederland en dan vertrek je bij een 0-0 stand nota bene tegen Willem 2. in de 80ste minuut! Dan zakt mijn broek af. En ben ik flabbergasted en dat ben ik niet rap!

      Ik raak echt verdrietig van dat publiek ik schaam me er ook echt voor als AZ er.

  3. Gefeliciteerd, Markus. Ik wens AZ veel succes toe voor de rest van dit seizoen. Op naar de 4e beker!!

  4. <3 'Rambo II'. Enjoy him while you can.

   /RBK

   1. Why Rambo? he don’t look strong!

  5. Deserved, good player!

  6. leuk voor hem!

  7. Ik blijf zeker wachten tot na de wedstrijd om hem een warm, verdient applaus te geven. Het ziet er natuurlijk ook niet uit als een speler in een half gevuld stadion zal worden gehuldigd.

   Wel vreemd dat Gorter in de lijst boven Wijnaldum is geëindigd.

   1. Ik blijf ook langer al heb ik die dag nog 2 dingen te doen en haast. Uit respect voor M. H blijf ik tot minimaal 10 min tot na het fluitsignaal!

  8. Belachelijk, Altidore heeft ons behoed voor degradatie, Henriksen was vaak misschien de minst slechte en daarom staat hij bovenaan, misschien moet het systeem veranderd worden naar een stemming na het seizoen

  9. Maar er zijn nog 3 games te gaan hoor!

   1. Misschien is het je niet opgevallen maar eh, de speler van het jaar verkiezing is er het hele seizoen alleen na competitiewedstrijden geweest, nog 2 te gaan dus. Als je de desbetreffende speler nog even wilt huldigen is dit ivm een mogelijk vertrek in de zomerstop wel handig om dat te doen voordat de competitie is afgelopen, laatste mogelijkheid is dus na AZ – PEC Zwolle, Maar dat had je toch ook zelf wel kunnen bedenken?

    1. Dat klopt helemaal. We moesten dit ook met AZ regelen en het was de slimste optie om het bij de laatste thuiswedstrijd te doen. Aankomend seizoen zullen we dat van te voren ook duidelijk gaan aankondigen.

    2. Nee dacht aan de 1e game van t seizoen! Wel zo eerlijk, zul je net zien dat Jozmer er 6 inschiet die laatste 3 duels wat zal ik dan lachen man! Nee vind dit niet logisch. Henriksen op 1 nu wel hoor. Maar 3 games kan het allemaal veranderen zeker gezien de stand is dit competitie vervalsing. 😉

     1. En wat als Jozy of Adam dan verkocht is aan een andere club?

  10. gelukkig niet maher!, Jozy of Henriksen….. Jozy viel veel op Henriksen niet, maar Henriksen heeft ontzettend veel kwaliteit in huis! een goede speler hoeft niet op te vallen…. terechte winaar!

  11. Namens Markus allemaal van harte bedankt. Hij heeft de foto en bloemen gewaardeerd.

   1. Ahhhh top! Die vent is goud waard voor AZ. Goed geregeld en terechte speler van het jaar!!!

  Comments are closed.

  Ook interessant