Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Mark Diemers in beeld als mogelijke opvolger Guus Til’

Mark Diemers zou in de belangstelling staan van AZ

Volgens het Limburgse L1 heeft AZ het oog laten vallen op Mark Diemers van Fortuna Sittard, de 25-jarige middenvelder zou bij AZ Guus Til moeten opvolgen als deze een transfer naar Moskou weet af te ronden.

Schaduwlijstje AZ

Volgens de nieuwszender staat Diemers hoog op het lijstje van de Alkmaarders. De middenvelder speelde sinds afgelopen seizoen in Sittard en maakte heel veel indruk in de Limburgse formatie. In 38 wedstrijden scoorde hij 8 keer en gaf hij een zelfde aantal assists. De sterspeler van Fortuna liet in de loop het jaar al meerdere malen weten te azen op een stap hogerop, maar ook weer niet ten koste van alles. Zo wees hij een transfer naar het Roemeense Cluj af, terwijl de clubs al akkoord waren. De kans dat hij AZ zou laten lopen is minder aannemelijk.

AZ heeft zich overigens nog niet officieel gemeld in Sittard.

[foto via Pro Shots / Thomas Bakker]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt websites die werken bij 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.