Marco Bizot in belangstelling Stade Brest
03-10-2019: Voetbal: AZ v Manchester United: Den Haag Europa League 2019-2020 L-R goalkeeper Marco Bizot of AZ Alkmaar
Wandelgangen

‘Marco Bizot op weg naar Stade Brest’

Marco Bizot gaat zijn droomtransfer allicht alsnog maken nu Stade Brest (wie kent ze niet) belangstelling heeft getoond voor de 30-jarige doelman. Bizot zou voor maar liefst 5 miljoen euro richting Frankrijk trekken.

Bizot ontbrak vandaag wederom in de wedstrijdselectie bij AZ en dat was volgens diverse bronnen zo omdat de keeper druk bezig is met het maken van een transfer. Nadat een overgang naar Olympiakos in het water viel, lijkt het dus nu Frankrijk te worden.

Marco Bizot staat voor een vertrek naar Olympiakos

De keeper heeft nog een contract voor één jaar bij AZ, dus de club werkt daarom ook graag mee om zijn dromen waar te maken. Als Bizot gaat dan zou Maduka Okoye van Sparta zijn opvolger wel eens kunnen worden. De keeper liet gisteren al weten AZ als zeer interessant te beschouwen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant