Marco Bizot maakt zijn debuut bij Oranje
Elftal en Technische staf

Marco Bizot debuteert bij Oranje

Frank de Boer maakte op de persconferentie van het Nederlands Elftal bekend dat Marco Bizot onder de lat staat in de oefeninterland tegen Spanje. Bizot maakt daarmee zijn debuut voor Oranje.

Bizot start morgen tegen Spanje, maar zal normaal gesproken in de Nations League worden vervangen door de meer ervaren international en oud-AZ’er Tim Krul. De bondscoach laat weten dat dit een bewuste keuze is: “Mocht er wat gebeuren met Krul, dan heeft Bizot zijn vuurdoop al gehad”, aldus Frank de Boer.

Het Nederlands Elftal speelt morgen (woensdag) tegen Spanje en zal het daarna in de Nations League opnemen tegen Bosnië-Herzegovina en Polen. Naast Bizot zijn er ook speelkansen voor Owen Wijndal, Teun Koopmeiners en Calvin Stengs.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant