Elftal en Technische staf

Maher staat voor terugkeer bij AZ

Adam Maher staat voor een terugkeer bij AZ. De clubloze middenvelder heeft afgelopen week een aanbieding gehad van de club en wordt dit weekend medisch gekeurd. Mocht die keuring geen problemen aan het licht brengen zal Maher terugkeren bij de club die hij vijf jaar geleden verliet voor een avontuur bij PSV.

Bekerwinst

De in Ait Izzou geboren voetballer brak in 2011 elf als 16-jarige door in de Kaasstad en kende twee goede seizoenen in de hoofdmacht. Kroon op zijn werk was de bekerwinst in 2013. In de finale openede Maher de score tegen PSV. Zijn avontuur in Eindhoven liep uiteindelijk uit op een teleurstelling, waarna hij afgelopen seizoen op huurbasis degradeerde met Twente. Voor hoeveel jaar Maher gaat tekenen is nog niet bekend.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com