Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Maher staat open voor terugkeer: ‘Maar nog geen aanbieding gehad’

Adam Maher staat open voor een terugkeer bij AZ. De clubloze middenvelder traint al enkele weken mee met de Alkmaarders en heeft indruk gemaakt op Van den Brom. De oefenmeester gaf eerder deze week aan Maher graag aan zijn selectie toe te voegen. ‘Ik heb daar inderdaad met de trainer over gesproken’, geeft de hoofdrolspeler aan tegen AZ Fanpage. ‘Alleen hebben ze me nog geen aanbieding gedaan. Die zullen ze eerst moeten doen en dan ga ik daar zeker naar kijken.’

Dankbaar

Maher staat zeker niet onwelwillend tegenover een terugkeer op het oude nest. ‘Ik ken AZ natuurlijk als geen ander en ben ze zeer dankbaar. Ze hebben me vanaf het begin behandeld als een volwaardige selectiespeler, ondanks dat ik hier nu niet onder contract sta.’ Wanneer de middenvelder tekent in Alkmaar zal hij de concurrentie aan moeten gaan met Til, Midtsjø en Koopmeiners.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com