Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Maher kiest definitief voor Nederland

Adam Maher (18) heeft de knoop doorgehakt en verkiest Oranje boven Marokko. “Als de bondscoach me nodig denkt te hebben op het EK, ga ik mee”, zei de middenvelder van AZ na de training in Lausanne.

“Voor mijn ontwikkeling is het goed als ik Europese kampioenschappen en WK’s speel”, meent Maher, die ook over een Marokkaans paspoort beschikt. “En met deze jongens om me heen voel ik dat ik stappen maak. Ik probeer heel veel op te steken van Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Robin van Persie. Van iedereen eigenlijk.”

Ook als Maher tot de laatste vier afvallers behoort, ligt zijn voetbaltoekomst in Nederland. “Alleen hoef ik het besluit dan nog niet officieel kenbaar te maken”, zei de middenvelder, die het voorbeeld van Khalid Boularouz en Ibrahim Afellay volgt. “Ik heb het daar met mijn familie uitgebreid over gehad. En dit lijkt me het beste.”

Bron: Telesport

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!