Elftal en Technische staf

Maher: ‘Heel grote kans dat ik blijf’

Adam Maher laat in een interview met de Telegraaf weten dat hij volgend jaar graag deel uitmaakt van de AZ-selectie: “Ik ben door AZ opgeleid, heb een nieuwe kans gekregen en gegrepen, dus deze club heeft mijn prioriteit.”

Het contract van de 25-jarige middenvelder loopt komende zomer af. Maher vertelt dat hij binnenkort met technisch directeur Max Huiberts om de tafel gaat zitten. “Ik speel en heb plezier in het voetbal. Er is een heel grote kans dat ik blijf, want ik voel me goed.”

De jeugdexponent van de Alkmaarders keerde in september terug bij AZ na periodes bij PSV en FC Twente. Dit seizoen speelde Maher 17 wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.