Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Maher gaat voor nieuw avontuur en verlaat AZ’

Adam Maher heeft AZ te kennen gegeven de club te gaan verlaten, dat meldt het Algemeen Dagblad. De Alkmaarders zijn volgens het medium ‘teleurgesteld dat Maher zijn contract niet wil verlengen. De club hoopte een goede kans te maken om hem in te lijven en kreeg aanvankelijk ook positieve geluiden van de vijfvoudig international’. Toch lijkt de middenvelder te kiezen voor een nieuw avontuur. Eerder wisten wij al te melden dat Feyenoord interesse heeft in de spelmaker.

Maher keerde afgelopen zomer op voorspraak van Van den Brom terug naar de club waar hij aan het begin van dit decennium doorbrak. Medio 2013 verkaste het toenmalige supertalent na de bekerwinst naar PSV. Een gelukkig huwelijk werd dat echter niet. Na avonturen bij Osmanlispor en FC Twente keerde Maher dit seizoen terug op het oude nest. In de loop van het seizoen ontwikkelde hij zich tot een steunpilaar op het middenveld en lijkt nu dus te vertrekken uit Alkmaar.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com