Maduke Okoye in de belangstelling van AZ
Wandelgangen

‘Maduke Okoye in beeld als opvolger Marco Bizot’

Diverse (Afrikaanse) bronnen melden dat Maduke Okoye wel eens serieus in beeld kan zijn bij AZ als opvolger van Marco Bizot. De keeper van Sparta maakte afgelopen seizoen grote indruk in Rotterdam.

Nu aan transfer van Bizot naar het Griekse Olympiakos nadert en Bizot zelf liever gisteren dan vandaag nog vertrekt bij AZ, is de zoektocht naar een opvolger dus begonnen.

Okoye is afkomstig uit de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen en speelde voor zijn komst naar de Eredivisie een seizoen bij Fortuna Düsseldorf. De boomlange keeper (1,98m) staat nog een jaar onder contract bij Sparta, dat ook nog een optie heeft voor twee jaar. Met de beoogde transfersom van tussen de 4 en 5 miljoen euro voor Marco Bizot zou dat evenwel geen probleem moeten vormen voor de Alkmaarders.

[foto via Pro Shots / Paul Meima]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant