Elftal en Technische staf

‘Maarten Martens wil Dani de Wit behouden’

Maarten Martens gaat voorlopig voor een transfer liggen van Dani de Wit naar Lecce. Volgens diverse bronnen, waaronder Pianetalecce, waren de Italianen en AZ dichtbij een akkoord, maar steekt Martens daar nu een stokje voor. De nieuwe trainer wil de middenvelder (nog) niet laten gaan.

De Alkmaarders lieten deze winter Mihailovic en Goudmijn al gaan, maar haalden in de tussentijd wel Belic naar de Kaasstad. De Servier is echter meer een controleur en geen echte nummer tien. De Wit is op dit moment de enige fitte nummer tien in de selectie, al zit Mijnans wel dicht tegen een rentree aan. Odgaard werd tegen FC Twente op tien gezet, maar onduidelijk is wat Martens met de Deen van plan is.

https://x.com/VerFilippo/status/1748361485598744784?s=20

 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %