AZ Jeugd

Maarten Martens stopt na dit seizoen bij Jong AZ

Het NHD weet vandaag te melden dat Maarten Martens na dit seizoen afscheid neemt als trainer van Jong AZ. De succesvolle AZ-legende is wel met de club in gesprek over een langer verblijf in een andere rol.

Termijn van twee jaar voltooid

Tegenover de krant laat Martens weten dat het zijn doel was om dit twee jaar te doen: “Destijds, bij mijn aanstelling, zei ik al dat die termijn van twee jaar voor mij een bewuste keuze was”, zegt Martens. „Dat inzicht is niet veranderd, en aan die twee jaar komt na dit seizoen een einde.”

Max Huiberts laat weten dat hij Martens graag wil behouden voor AZ en dat ze in gesprek zijn over de rol waarin dat kan.

Opvolger bij Jong AZ

Het is nog niet bekend wie Martens zal opvolgen bij het goed presterende Jong AZ, maar volgens het NHD moeten we niet gek opkijken als Jan Sierksma, nu trainer van Onder 18 (het Youth League team), doorschuift. Dit is de manier waarop AZ vaak werkt en dat werpt al jaren vruchten af.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %