Elftal en Technische staf

‘Liverpool mengt zich in strijd om Koopmeiners’

Liverpool is de meest recente club die kan worden toegevoegd aan het rijtje belangstellenden voor Teun Koopmeiners. De regerend landskampioen uit Engeland zou in de AZ-middenvelder de vervanger zien voor Georginio Wijnaldum, dat meldt Calcio Mercato.

Afgelopen weekend kwam ook al naar buiten dat AS Roma geïnteresseerd is in de international en in een eerder stadium werd Internazionale genoemd. Uit betrouwbare bron weten wij dat Koopmeiners ook op de radar staat bij AC Milan. Het lijkt dus een kwestie van tijd te worden voordat onze aanvoerder de stap gaat maken naar een Europese topcompetitie.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Ook interessant