AGOVV

AGOVV Apeldoorn

De enige fansite van AGOVV is compleet en biedt al het nieuws rond de club, maar had wel wat meer een fantintje mogen hebben.

AGOVV.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

ALMERE CITY FC

Almere City Fans

‘We support our local’ opent de site mooi, boven een foto van de jonge groep in een winkelcentrum. De supporters zoeken naar een identiteit in de piepjonge stad, en proberen zich nadrukkelijk los te maken van het ajax-imago van Almere. Sympathieke jongens, al is de site (nog) niet erg gevuld. Voor nieuws over de club kun je hier wel goed terecht.

Amere City FC

Wat saaie ‘onofficiële’ site van de Schappenkoppen. Brengt ook (vooralsnog) alleen het laatste nieuws.

Vak E2

Onder Foto’s staan enkele foto’s van een paar wedstrijden. Verder niets bijzonders.

OSVAC

Misschien zouden de vier sites kunnen samenwerken. Ook deze site van de ‘onofficiële SV’ heeft alleen nieuws, en verder niets interessants te melden.

VAK D

Het gastenboek van Vak D ouwe! Internethooli’s verzamelt u.

Almere City.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

SC CAMBUUR

Cambuur Culture

Zoals de naam al doet vermoeden een echte supporterssite, met het nieuws gebracht vanuit een supportershart. Mooie fotoverslagen van alle thuiswedstrijden en enkele uitwedstrijden.

Cambuur plein

Fotoverslagen van rellenuitjes van de MI Side, de harde kern van Cambuur. Wordt om begrijpelijke redenen niet vaak bijgewerkt, maar toch staan er nog vrij recente verslagen op. De relatie met de Ben Side en ‘Vak K’ is te vinden onder ‘club archief’.

Cambuur Online

Actuele fansite, maar een beetje saai.

Cambuur.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

FC DEN BOSCH

FCDB Fans

Mooie fansite met het laatste nieuws, fotoverslagen (voornamelijk thuiswedstrijden) en columns. Lees ook de historie van de M-Side onder ‘Fans’.

M-Side

Het gastenboek is het enige wat nog in gebruik is op deze site. De foto’s en filmpjes van eerdere seizoenen zijn nog wel te bekijken (bovenin), en aan te raden!

FC Den Bosch.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

FC DORDRECHT

Tifo Dordrecht

De enige actuele fansite is de site van de tifogroep. Geen nieuws over de club, maar wel mooie fotoverslagen van verschillende doeken en acties.

Island Defenders

Het forum van de Dordtenaren.

FC Dordrecht.nl

Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt. Want voor het clubnieuws zal je toch echt naar de immer te wantrouwen officiële site moeten.

FC EINDHOVEN

Eindhoven 1909

De enige fansite voor de kleine club uit Eindhoven, ‘de schrik van het zuiden’, aldus de site, hopelijk met gevoel voor ironie. Leuke en interessante site met veel verschillende items. Foto’s zijn er niet van elke wedstrijd, maar de columns en ‘on tour’ zijn leuk. Het gastenboek is van een uitzonderlijk hoog niveau.

FC Eindhoven.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

FC EMMEN

Onder het Hunebed

Gloednieuwe fansite met een mooie naam die het gemis van een fansite de laatste jaren compenseert. Hoewel de site pas net begonnen is, ziet het er veelbelovend uit: eigen artikelen en leuke (foto)verslagen van wedstrijden!

Emmeren

Als supporter van FC Emmen was de site van de officiële supportersvereniging Rood-Wit lange tijd de enige fansite waar je op terecht kon. Des te tragischer is het dat deze site louter nieuws over klaverjasavonden en bingo-toernooien meldt. Emmeren dus, wat heet.

FC Emmen Forum

Zo nu en dan een column of wat foto’s, maar verwacht hier niet de laatste nieuwtjes omtrent de enige Drentse profclub.

Emmen Fans

In 2003-2004 had Emmen nog een mooie fansite, met fotoverslagen zelfs. Blik op het verleden.

FC Emmen.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

EXCELSIOR

Pro Excelsior

De website van de Supportersvereniging Pro Excelsior is na de samenvoeging van diverse fansites de enige supporterssite van de kleinste Eredivisionist. Club- en verenigingsnieuws voeren te boventoon. Tevens zijn er leuke fotoverslagen en soms zelfs sfeerfilmpjes van de meeste wedstrijden.

Excelsior fansite

Een verregaande samenwerking met Feyenoord wordt door fanatieke Excelsior-supporters gezien als de dood van de onafhankelijke club. Excelsior is Excelsior niet meer, maar Feyenoord 2. Excelsior For Life (helaas niet dus) is dan ook op 21 mei 2009 gestopt met de website. De situatie is nu weer wat veranderd waardoor Excelsior weer zelfstandig is geworden, maar dat is voor deze site vooralsnog geen reden tot wederopstanding.

SBV Excelsior.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

FORTUNA SITTARD

Fortuna Home

Mooie, actuele en uitgebreide fansite met fotoverslagen van iedere wedstrijd. Zoals het hoort.

Groundhoppers

Prachtige foto’s van veel (uit)wedstrijden van Fortuna Sittard, alsmede van wedstrijden in o.a. België, Duitsland en Engeland.

Fortuna Sittard.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

GO AHEAD EAGLES

Kowet

De naam van deze fansite zegt eigenlijk al genoeg. Een echte fansite die met gevoel voor ironie en zelfspot de club uit Deventer volgt. Zo nu en dan meesterlijke columns die ‘het gevoel’ uitstekend weten te verwoorden.

De Bozen van het Oosten

De Bozen van het Oosten! Mooie naam, mooie fansite. Supportersnieuws en artikelen over de club, geschreven vanuit een supportershart.

Sfeerteam ADHD

Foto’s van de acties van Sfeerteam ADHD.

Go Ahead Eagles.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

DE GRAAFSCHAP

Brigata Tifosi

De Tifosi-brigade is het sfeerteam van de Doetinchemmers. Op de website staat supportersnieuws, maar ook oproepen voor acties en uitwedstrijden en veel foto’s van eerdere sfeeracties.

Graafschap Fansite

Mooie en actuele fansite met foto’s van veel thuiswedstrijden. Minpunt is dat het net zo goed de officiële site had kunnen zijn.

Superboeren

Site van de Supportersvereniging met nieuws over alles rond De Graafschap. Helaas zijn de foto’s en columns niet echt actueel.

DTC Hooligans

Stoere foto’s van de escapades van de Achterhoeker hooligans. Slechts twee krantenartikelen over aanvaringen met AZ-supporters op deze niet meer erg actuele site.

De Graafschap.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

HELMOND SPORT

Hellmond Fanatics

De enige fansite van de Hellmonders is typisch voor de Eerste Divisie: rauw, Engels maar toch ook Nederlands en enigszins amateuristisch. De site ademt clubliefde, en heeft mooie fotoreportages en een gastenboek.

Helmond Sport.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

MVV

Ultras Mestreech

Website van fangroep Ultras Mestreech. Vooral een aanrader vanwege de vele foto’s van wedstrijden en sfeeracties. Ook de paar verslagen en historie (onder Interactief) zijn het lezen waard.

MVV Fans

Naar eigen zeggen ‘de grootste MVV-supporterssite’, maar op een forum na is er bar weinig interessants te vinden. Het nieuws laat zeer te wensen over.

MVV.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

FC OSS

Crazy Side

No one likes Oss, we don’t care. Echte fansite van de fanatieke supporters van de Crazy Side. Leuke items, krantenartikelen en fotoverslagen.

De Trouwe Oss

De site van de officiële fanclub De Trouwe Oss biedt supporters- en verenigingsnieuws. Jammer dat fotoverslagen of recente columns ontbreken.

FC Oss.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

SPARTA ROTTERDAM

In the Winning Mood

De website van Fanzine In The Winning Mood is misschien wel de beste fansite van de Eerste Divisie. Goed geïnformeerd, betrokken en altijd actueel.

Spangenaren

Mooie fansite van de Spangenaren met veel aandacht voor de fotoverslagen.

Hoogvliet on Tour

Leuke fansite met van bijna alle wedstrijden fotoverslagen.

Sparta Rotterdam.nl

De immer te wantrouwen officiële site.

SC TELSTAR

Telstar Fans

’Waar witte leeuwen juichen en schreeuwen’, aldus de site. Dit gebeurt vooral op het forum. Verder biedt de wat amateuristisch ogende site nieuws over de club. Prachtige header, verder niet heel veel bijzonders.

Brigata Velisena

Site van de sfeergroep Brigata Velisena, ofwel de brigade uit Velsen. Kleine groep met de juiste mentaliteit. Vooral een bezoek waard vanwege het verhaal onder ‘Who are we?’ en de paar fotoverslagen van uitwedstrijden met een handvol supporters.

Telstar Vak i

Ter ziele gegane fansite, die echter nog wel een bezoek is vanwege de leuke fotoverslagen tot in 2009-2010 werden geplaatst.

SC Telstar.nl

De officiële site van de enige club die zich achter het initiatief ‘Tegen het moderne voetbal’ heeft geschaard, is waarschijnlijk ook de enige officiële site die niet te wantrouwen is.

SC VEENDAM

Veendam Fanatics

Klein, maar fijn. De supportersgroep Veendam Fanatics plaatst haar eigen nieuws, en belangrijk Veendam-nieuws. Fotoverslagen met weinig tot geen foto’s van de wedstrijd zelf zijn er van iedere thuiswedstrijd en van de meeste uitwedstrijden.

Veendam 4 Ever

Mooie fansite met ook aandacht voor supportersnieuws. Bovendien is er een gastenboek en een forum. Fotoverslagen zijn er van de meeste wedstrijden. Nostalgische filmpjes onder ‘Media’.

BVV Veendam

De immer te wantrouwen officiële site.

FC VOLENDAM

Fanatix

De grootste fansite van FC Volendam biedt in een overzichtelijke lay-out (supporters)nieuws over de plaatselijke FC. Sporadisch verschijnen er fotoverslagen of columns.

Forum FCVD

Het forum van de Volendammers.

FCVD.nl

Met een uitgebreide Oude Doos is deze site eigenlijk alleen leuk als je interesse hebt in de recente en minder recente historie van FC Volendam.

SV Volendam

De website van de Supportersvereniging Volendam biedt nieuws over de club en de eigen activiteiten.

FC Volendam.nl

Jouw link ook in dit overzicht? Plaats een link naar de AZFanpage, stuur ons een mail via [email protected] en wij plaatsen een link terug!