In de Hekken

‘In de Hekken brengt een doorlopende ode aan de voetbalsupporter en kijkt tevens kritisch naar diegenen die het leven van de voetbalsupporters onmogelijk maken.’ Met andere woorden, prachtige foto’s, filmpjes en artikelen over supporters uit heden en verleden. Altijd inhakend op de actualiteit.

FootballCulture

Voetbalcultuur. Weinig woorden, veel gevoel in foto’s en filmpjes. Jammer van de vage straattaal die de items omgeeft.

Hardcore Hooligan

Haagse website die al het nieuws dat met voetbal en rellen te maken heeft verzamelt. Op het gastenboek zijn soms mooie verhalen te lezen, maar het grootste deel van de tijd wordt er gestreden om de internethooliganbokaal.

Tegen het Moderne Voetbal

Begin 2011 sloegen bijna twintig supportersgroepen van verschillende clubs de handen ineen om gezamenlijk te strijden tegen de uitwassen van het moderne voetbal. Het terugwinnen van het voetbal op de commercie is te volgen op deze website.

De Roodbroek

Digitaal monument voor de roemrijke historie van HFC Haarlem. De in 2010 ter ziele gegane club leeft voort op deze uitgebreide website. Zeer interessant, een aanrader!

Voetbalfotograaf

Voetbalfotograaf.nl is de website van onze eigen Johannes. Naast het fotograferen van het eerste is Johannes de maker van AZJeugd.nl.

Stadion de Wageningse Berg

Actuele en minder actuele foto´s en verslagen van één van de mooiste stadions van Nederland. FC Wageningen speelde hier, tot de club in 1992 failliet ging. Het stadion is vooralsnog behouden, maar vervallen. Multifunctionele faciliteiten bedreigen ´De Berg’.

De Voetbalkantine

Forum met veel supporters van allerlei verschillende clubs waar gezellig over alles wat met voetbal te maken heeft geluld wordt.

De Houttil

De website met het motto: ‘Bergplaats voor ongeschaafde berichten uit de Kaasstad’ is de briljante website van AZFanpage oprichter Maikel. Met zijn scherpzinnige teksten en interessante inzichten analyseert hij alles wat met Alkmaar te maken heeft (ook AZ ja). Een absolute supertip voor bij de favorieten!

Oranje Fans

Supporters die het Nederlands Elftal achterna reizen met hun bekende dubbeldekker, of er nu geoefend wordt op de Faeröer-eilanden of gespeeld wordt op een WK in Zuid-Afrika.

Sportfoto Alkmaar

Peter Heins is een bekende fotograaf in Alkmaar die zeer actief is (ook bij AZ).

Wij Zijn Voetbal

Wij Zijn Voetbal is een website met voetbalnieuws en een uitstekende forum is de plek waar supporters van alle Nederlandse clubs op een normale manier met elkaar discussiëren over voetbal. (waar zie je dat nog?)

Jouw link ook in dit overzicht? Plaats een link naar de AZFanpage, stuur ons een mail via info@azfanpage.nl en wij plaatsen een link terug!