Wedstrijden

Leeg uitvak in Nijmegen

De gebeurtenissen in Alkmaar afgelopen donderdag missen hun uitwerking zoals verwacht helaas niet. Op last van de lokale autoriteiten in Nijmegen blijft het uitvak bij NEC – AZ morgen leeg. Supporters die kaarten hadden voor de wedstrijd krijgen persoonlijk bericht van AZ.

Besluit door ongeregeldheden van donderdag

De lokale vierhoek geeft bij AZ aan dat het besluit is genomen naar aanleiding van de ongeregeldheden bij AZ – West Ham United afgelopen donderdag. AZ (en daar sluiten wij ons van harte bij aan) is bijzonder teleurgesteld dat goedwillende supporters nu de dupe zijn van de acties van mensen die het nodig vonden om hun eigen huis te bevuilen.

Accepteren en vooruit kijken

Op de website van AZ laat de club weten dat het de beslissing uit Nijmegen accepteert en roept supporters op dit ook maar te doen. De club wil de aankomende periode aangrijpen om de nadruk weer te gaan leggen op de grotendeels geweldige support tijdens het seizoen.

[foto via Vincent de Vries / Pro Shots]

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %