Teun Koopmeiners wil duidelijkheid van Atalanta
Wandelgangen

‘Koopmeiners wil duidelijkheid van Atalanta’

Volgens Gazzetta dello Sport wil Teun Koopmeiners dat Atalanta Bergamo de knoop doorhakt en nu echt zaken gaat doen met AZ. Volgens de krant heeft de middenvelder zijn zinnen al lang gezet op het zwart-blauw van Atalanta, maar is zijn geduld wel een beetje op.

AZ vroeg in eerste instantie 20 miljoen voor de aanvoerder, maar zou nu ergens tussen de 17 en 18 miljoen zijn uitgekomen om Atalanta tegemoet te komen. Die club blijft volgens de Gazzetta hinken op veel gedachten nu ook spits Duvan Zapata dreigt te vertrekken en ze met Marten de Roon en Remo Freuler al twee spelers hebben voor de positie van Koopmeiners. Daarnaast is ook Cheick Doucouré van Lens in beeld als goedkoper alternatief op het middenveld.

Het blijft dus nog even spannend voor de Alkmaarse aanvoerder, die schijnbaar heeft aangegeven nu snel om zich heen te gaan kijken.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant