Teun Koopmeiners in belangstelling van Atalanta
21-03-2021: Voetbal: AZ - PSV Eredivisie seizoen 2020-2021
Elftal en Technische staf

‘Koopmeiners op weg naar Atalanta’

Volgens het Italiaanse Tuttosport ligt Atalanta Bergamo in pole position als het gaat om het aantrekken van Teun Koopmeiners, er zou zelfs al een persoonlijk akkoord zijn. Ondanks de geruchten rond AS Roma zou Atalanta nu de beste papieren hebben voor de middenvelder die volgens de krant 20 miljoen euro zou moeten kosten.

Bod van 16 miljoen verhoogd

Atalanta zou in eerste instantie 16 miljoen hebben geboden voor Koopmeiners, maar zou dat hebben verhoogd naar 18 miljoen om dichter bij de Alkmaarse vraagprijs van 20 te komen. Er wordt in Bergamo snel witte rook verwacht.

De club waar o.a. ook Hans Hateboer en Marten de Roon spelen ziet in Teun Koopmeiners de ideale adjudant van De Roon omdat hij in tegenstelling tot de man uit Zwijndrecht wel het nodige scorende vermogen met zich meebrengt.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant