Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Koeman haalt Stengs bij definitieve selectie’

Calvin Stengs wordt door Ronald Koeman bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal gehaald, dat meldt de Telegraaf vanochtend. Volgens het medium heeft de bondscoach de speler zelf al ingelicht. Het selecteren van Stengs zou een beloning zijn voor zijn goede vorm, die hij afgelopen zondag nog eens onderstreepte met twee assists tegen PSV. Ook de afwezigheid van Bergwijn kan de entree van de buitenspeler hebben bespoedigd.

Het zou voor Stengs de eerste keer zijn dat hij zich in Zeist mag melden bij het grote Oranje. De laatste interlands maakte de 20-jarige winger al indruk in het shirt van Jong Oranje, waarna de roep om Stengs bij het keurkorps van Koeman alleen maar toenam. Naast Stengs staan ook Boadu, Koopmeiners en Wijndal nadrukkelijk op de radar. Dat trio zou echter nog even geduld moeten hebben zo lijkt het. Rond de lunch maakt de KNVB de definitieve selectie bekend en weten we of Stengs inderdaad tot de uitverkorenen behoort.

Foto: Pro Shots | Paul Meima

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com