Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Overig nieuws

Kijkcijfers Fox Sports: AZ in top vier

AZ staat in de top vier qua kijkcijfers bij FOX Sports

Nu de eerste seizoenshelft erop zit is het tijd voor tussentijdse lijstjes. Gisteren werd al bekend dat het veld bij AZ goed scoort bij de aanvoerders en gisteren werd bekend dat de club het ook goed doet bij de Nederlandse TV-kijker. Uit kijkcijferonderzoek van FOX Sports blijkt dat AZ na de traditionele top drie stevig op de vierde plaats staat qua kijkcijfers.

AZ trekt gemiddeld 186.737 kijkers per wedstrijd en laat daarmee de nummer 5 Vitesse met ongeveer 30.000 kijkers achter zich. Ajax is traditioneel de club met de meeste meelopers ( ūüėČ ), dus dat zij de ranglijst aanvoeren is geen verrassing. De rij wordt gesloten door Excelsior dat slechts kan rekenen op 90.000 kijkers per wedstrijd.

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!