Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Keyennu Lont verruilt AZ voor ADO Den Haag

Keyennu Lont gaat AZ verlaten voor een avontuur bij ADO Den Haag. De aanvaller maakt een definitieve overstap naar de club uit de Hofstad, waar hij in eerste instantie voor een half jaar gaat tekenen. Lont debuteerde dit seizoen voor Jong AZ, waar hij tot dusver vier wedstrijden voor speelde. Voorlopig zal het daar dus bij blijven.

De 19-jarige spits geeft tegenover AZ Fanpage uitleg over de overstap: ‘Bij ADO zijn de kansen groter om sneller een stap richting het eerste te maken. Dus voor mijn ontwikkeling is dit goed. Ik wil nu stappen gaan maken en wie weet maak ik ooit nog een comeback.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com