Elftal en Technische staf

Kerkez tegen West Ham terug in de basis, nog onduidelijk of Karlsson en De Wit starten

Pascal Jansen kan donderdag in de return tegen West Ham United weer beschikken over Milos Kerkez nu de schorsing van de verdediger erop zit. Het is nog onduidelijk of de herstelde Dani de Wit en Jesper Karlsson meteen aan de aftrap zullen verschijnen.

De Wit en Karlsson maakten afgelopen weekend in de 5-1 zege op FC Emmen na lange afwezigheid hun rentree voor AZ. Beiden maakten ruim 25 minuten vol en de volgende stap is nog meer speeltijd. Jansen liet op de afsluitende persconferentie nog in het midden of De Wit en Karlsson tegen West Ham meteen in de basis kunnen starten.

Karlsson kan tegen West Ham zijn Europese rentree maken.

Met de terugkeer van het tweetal bevinden alleen Bruno Martins Indi en Sem Westerveld zich nog in de ziekenboeg van de Alkmaarders.

West Ham

Waar AZ in aanloop naar de Europese return met ruime cijfers langs FC Emmen ging, beleefde West Ham een mindere generale. De Londenaren gingen met 2-0 onderuit tegen Brentford. Daarbij moet wel gezegd worden dat West Ham-trainer Moyes maar liefst acht wijzigingen had doorgevoerd ten opzichte van West Ham United – AZ.

Aftrap

AZ – West Ham begint donderdag om 21:00 uur. De Alkmaarders kunnen rekenen op een uitverkocht huis en AZ roept fans dan ook op op tijd naar het stadion te komen. De supporters die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn kunnen de wedstrijd volgen via Veronica en ESPN 2.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %