website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Karlsson tekent voor vijf jaar in Alkmaar

Jesper Karlsson heeft vanmiddag een vijfjarig contract getekend bij AZ. De Zweedse aanvaller wordt naar verluidt voor ruim 2,5 miljoen euro overgenomen van IF Elfsborg. De international is echter nog niet direct inzetbaar. Karlsson vertrekt namelijk weer naar Zweden om nog minimaal twee tot vier wedstrijden voor Elfsborg te spelen.

Met de komst van de 22-jarige spits is de vacature in de voorhoede ingevuld. Karlsson kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten en omschrijft zichzelf als een snelle spits, die graag zijn tegenstander opzoekt en makkelijk scoort. Wanneer de Zweed exact aansluit is nog niet bekend.

Foto: Pro Shots

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar