Supporterszaken

Kampioensshirt AZ: Teletekst tien jaar terug

8-1-9: van Alkmaar de Victorie!

Tien jaar geleden barstte een ongeëvenaard feest los in Alkmaar. AZ kroonde zich op 19 april 2009 voor de tweede keer in haar bestaan tot kampioen van Nederland. Louis van Gaal, die het kampioenschap met AZ bestempelde tot één van de hoogtepunten uit zijn indrukwekkende carrière, en helden als Mounir El Hamdaoui, Moussa Dembélé, Stijn Schaars en Sergio Romero brachten de schaal terug naar Alkmaar. Zij maakten onze droom én die van Dirk Scheringa waar. Om dit hoogtepunt uit de clubhistorie extra op te luisteren in dit jubileumjaar brengen we dit unieke shirt uit.

Tien jaar geleden waren drie cijfers heilig in Alkmaar en omstreken: 8-1-9. De Eredivisie-stand op Teletekst, met bovenaan de letters AZ in het lichtblauw. Een beeld om in te lijsten, op te slaan of af te drukken. En nu ook om te dragen! AZFanpage ontwikkelde een speciaal jubileumshirt om de tweede landstitel op passende wijze te eren en blijvend te herinneren. Wil jij dit shirt toevoegen aan je matchday-outfit of om je collega’s er even fijntjes op wijzen dat de allermachtigste toch echt uit Alkmaar komt? Pre-order dan nu het 819-shirt en vier het kampioenschap tien jaar later opnieuw!

Dit is een voorbeeld van het shirt, het echte shirt kan iets afwijken (in positieve zin!)

Dit is een voorbeeld van het shirt, het echte shirt kan iets afwijken (in positieve zin!)

Het t-shirt is voor mannen verkrijgbaar in maat S tot XXXL en voor vrouwen in maat S tot XL en de t-shirts kosten €22,95. Omdat we niemand willen teleurstellen hebben we besloten om ze per voorinschrijving te verkopen zodat we ze op maat en in zeer hoge kwaliteit (in samenwerking met PGWEAR) kunnen laten maken. De voorinschrijving voor de shirts loopt tot vrijdag 5 april, de levering volgt dan maximaal 4 weken later.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    Ook interessant