Kaartverkoop

Kaartverkoop voor CFR Cluj – AZ gestart

Toegangskaarten voor de derde wedstrijd in de groepsfase van de Conference League, de uitwedstrijd tegen CFR Cluj uit Roemenië, zijn vanaf vandaag te koop. Op donderdag 21 oktober neemt AZ om 21:00 uur (22:00 uur lokale tijd) het op tegen de huidige koploper van de Roemeense competitie.

Een kaartje voor het uitvak kost slechts €5,- en er zijn maximaal 325 kaarten te koop. Per seizoen- of clubkaart kan er één toegangskaart voor de wedstrijd CFR Cluj – AZ gekocht worden. De tickets zijn t/m 15 oktober 12:00 uur online te verkrijgen en t/m 18 oktober in het AZ Fancentrum. AZ maakt later bekend waar je de voucher voor je ticket kan omwisselen.

Reismogelijkheden

Wie nog twijfelt over het bezoeken van deze uitwedstrijd hoeft zich niet te laten tegenhouden door de prijzen voor vliegtickets. Zo vlieg je al vanaf €60,- met WizzAir vanaf Dortmund rechtsreeks naar Cluj en weer terug. Vanaf vliegveld Brussels Charleroi kost een retour met dezelfde vliegmaatschappij zo’n €43,-. Ook voor hotels hoef je in het Oost-Europese land geen dik gevulde portemonnee te hebben: voor een standaardkamer in een hotel in het centrum van de stad ben je gemiddeld rond de €50,- per nacht kwijt.

Coronamaatregelen

Slecht nieuws is er wel voor personen die niet zijn gevaccineerd: met alleen een testbewijs kom je het Dr.-Constantin-Rădulescustadion niet in. Binnen de huidige Roemeense corona-maatregelen mag je alleen het stadion betreden als je op 21-10-2021 minimaal 10 dagen volledig bent gevaccineerd en dit kunt aantonen of op 21-10-2021 minimaal 15 en maximaal 180 dagen hersteld bent en dit kunt aantonen.

Jeroen Rooseboom de Vries
Jeroen komt al sinds zijn zevende bij AZ en heeft vanaf 2016 een seizoenskaart op vak W. Komt bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden. Kijkt tijdens de wedstrijd liever 90 minuten naar de tribune dan naar het veld. Studeert journalistiek in Utrecht.

Comments are closed.

Ook interessant