Kaartverkoop

Kaartverkoop FK Jablonec – AZ begonnen

De kaartverkoop voor de derde en laatste uitwedstrijd van AZ in de groepsfase van de Conference League is begonnen. Op donderdag 25 november om 21:00 uur treden de mannen van Pascal Jansen in Tsjechië aan tegen FK Jablonec.

Per seizoen- of clubkaarthouder kan er één ticket voor het uitvak in Jablonec worden gekocht. Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen van een kaart en verzeker jezelf ervan dat je in Tsjechië aanwezig bent om AZ te steunen. De kaart zelf kost €18,-. AZ komt later met meer informatie over het omwisselen van de kaart.

Maatregelen

Aan het reizen naar Tsjechië zijn op dit moment een aantal extra maatregelen gebonden. Zo moet je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs van maximaal 72 uur oud kunnen laten zien. De kleurcode vanuit de Tsjechische overheid voor Nederland is rood, wat betekent dat iedereen die het land in wil een Passenger Locator Form voor aankomst moet invullen. Dit formulier kun je hier vinden.

Reizen

Jablonec is vanuit Nederland gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanuit Alkmaar is het zo’n 930 kilometer en duurt de reis een kleine negen uur. Er zijn ook voldoende opties voor degenen die liever met het vliegtuig reizen. Vanaf Schiphol naar Praag kost zo’n €250,- en vanuit Eindhoven zo’n €180,-. Let wel: veel supporters overnachten in het nabijgelegen Liberec, omdat Jablonec maar een kleine stad is. Bestel snel je kaarten en steun AZ in Tsjechië!

Jeroen Rooseboom de Vries
Jeroen komt al sinds zijn zevende bij AZ en heeft vanaf 2016 een seizoenskaart op vak W. Komt bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden. Kijkt tijdens de wedstrijd liever 90 minuten naar de tribune dan naar het veld. Studeert journalistiek in Utrecht.

Comments are closed.

Ook interessant