Kaartverkoop

Kaartverkoop Cambuur-AZ gestart

Na een klinkende 5-0 overwinning op Go Ahead Eagles staat dit weekend de volgende wedstrijd in de Eredivisie op het programma. AZ treedt op zondag 3 oktober om 14:30 uur aan in Leeuwarden tegen Cambuur om op jacht te gaan naar de derde competitiezege.

De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd is inmiddels begonnen. Voor het uitvak in Leeuwarden zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar. De verkoop van de kaarten is hetzelfde geregeld als bij vorige uitwedstrijden: bij autocombikaarten moet je direct tussen de 3 en 5 kaarten kopen. Omdat het uitvak van Cambuur weinig parkeergelegenheid heeft, probeert AZ op deze manier te garanderen dat er zo veel mogelijk mensen naar binnen kunnen. Een autocombikaart kost €11,- en kan tot 12:00 uur op vrijdag 1 oktober gekocht worden.

Een kaartje voor het georganiseerde busvervoer kost voor leden van de supportersvereniging €23,- en voor niet-leden €28,-. De bussen vertrekken om 11:30 uur vanaf P4 voor het AFAS Stadion. De kaartverkoop voor de bussen loopt ook tot vrijdag 12:00 uur.

Het belooft een sfeervolle uitwedstrijd te worden, omdat ook de Ben-Side Loyals met een eigen bus deze uitwedstrijd zullen bezoeken. Koop dus snel je kaartje via de website van AZ en zorg voor een kolkend uitvak in Leeuwarden!

Jeroen Rooseboom de Vries
Jeroen komt al sinds zijn zevende bij AZ en heeft vanaf 2016 een seizoenskaart op vak W. Komt bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden. Kijkt tijdens de wedstrijd liever 90 minuten naar de tribune dan naar het veld. Studeert journalistiek in Utrecht.

Comments are closed.

Ook interessant