Justin Bakker tekent bij Go Ahead Eagles
Elftal en Technische staf

Justin Bakker transfervrij naar Go Ahead Eagles

Justin Bakker heeft vandaag een contract voor één jaar ondertekend bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige verdediger maakt transfervrij de overstap van AZ, waar hij de laatste jaren actief was bij de beloftenploeg.

Bakker maakte in totaal negen jaar deel uit van de Alkmaarse opleiding en speelde de afgelopen vier jaar voor Jong AZ. Met die ploeg kroonde hij zich in 2017 tot kampioen van de Tweede Divisie. Nadien speelde de linkspoot drie jaar in de Keuken Kampioen Divisie, maar wist hij de stap naar het eerste elftal niet te maken. Wel deed hij mee in diverse oefenwedstrijden van het eerste.

[Foto: Pro Shots | Remco Kool]

 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant