Elftal en Technische staf

Jordy Clasie in voorselectie Nederlands Elftal

Jordy Clasie is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal

Ronald Koeman heeft Jordy Clasie opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal voor de ontmoetingen met Frankrijk en Gibraltar later deze maand. De voorselectie van Koeman telt maar liefst 37 namen, dus het is wat vroeg om al echt te juichen voor onze aanvoerder.

Beloning voor goede spel

Dat Jordy Clasie in beeld is gebleven na het vertrek van Louis van Gaal is volledig aan de Haarlemmer zelf te danken. Vorig jaar moest Clasie zelf passen voor de Nations League vanwege problemen met zijn knie. Na de blessure ging hij ook niet mee naar het WK, maar zeker niet vanwege zijn prestaties bij AZ. In Alkmaar is de 17-voudig international bijna wekelijks de beste op het veld en zakt hij werkelijk nooit door de ondergrens heen.

EK-Kwalificatie

Oranje start de kwalificatiereeks voor EURO 2024 tegen Frankrijk op 24 maart, terwijl Gibraltar op maandag 27 maart op bezoek komt in De Kuip.

[coverfoto via Erwin Spek / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %