Jordy Clasie verlengt contract bij AZ
07-03-2020: Voetbal: AZ v ADO Den Haag: Alkmaar Eredivisie seizoen 2019-2020 L-R Jordy Clasie of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

Jordy Clasie en AZ akkoord over nieuw contract

Jordy Clasie en AZ zijn eruit, de middenvelder gaat zijn contract bij AZ met drie jaar verlengen, dit weet Voetbal International vandaag te melden. De 29-jarige middenvelder had een aflopend contract met een optie voor een extra jaar, maar dat is nu opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024.

Clasie kwam in 2019 naar AZ via Southampton, dat hem het jaar daarvoor verhuurde aan Feyenoord. Afgelopen seizoen speelde Clasie door blessures niet al te veel wedstrijden, maar de club heeft duidelijk vertrouwen in de middenvelder.

Ook hoop op Martins Indi

Op de achtergrond is de club ook nog druk bezig met Bruno Martins Indi. De verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Alkmaar en dat was naar volle tevredenheid bij beide partijen. Martins Indi staat nog onder contract bij Stoke City, maar AZ hoopt hem deze zomer definitief vast te kunnen leggen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant