Jop van der Linden op huurbasis naar Willem II

jop van der linden op huurbasis naar Willem II
Martijn
Geschreven door Martijn

Er waren tijden dat we in Alkmaar de gewoonte hadden om Willem II leeg te kopen, maar de laatste maanden lijkt het andersom te gaan. Na Fernando Lewis en Ben Rienstra vertrekt nu ook Jop van der Linden (op huurbasis) naar Tilburg.

De 27e jarige verdediger, die heel lang was uitgeschakeld met een blessure staat nog tot zomer 2019 onder contract in Alkmaar en de club uit Tilburg heeft geen optie tot koop bedongen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Martijn

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

11 Reacties

 • Jammer. Hij heeft te weinig kansen gehad. En een speler met een formidabele vrije trap in de benen. Heel wat anders dan die labiele vrije trappen van een Dos Santos om maar iemand te noemen.

  • Ik heb dos santos nooit vrije trappen zien nemen? Of ik heb wat gemist..

   We hebben dit seizoen van Rhijn en Vejinovic twee vrijetrappen specialisten.

   https://m.youtube.com/watch?v=9DktrbF8axY

   Wees realistisch vd Linden mist gewoon kwaliteit om voor AZ te voetballen hij hield zich aardig staande de wedstrijden die hij kee speelde maar brengt geen extra kwaliteiten met zich mee behalve zijn traptechniek. Prima speler voor plekken 8 tot 18. Heb de keus nooit begrepen van AZ om hem hier naartoe te halen

   • had dit filmpje ook gezien op az.nl Dacht nu komt er heel wat, blijken het 2 trappen met een hoop herhaling te zijn. Maar goed, een vrije trap ”expert’ is nooit weg in je team.

 • waarom niet verkopen..

  Ik ken er trouwens nog één voor Willem 2. Geef ze Vlaar maar voor de ervaring(en de blunders…) Ha-Ha!

  We hebben een cv nodig, zoniet kopen, dan maar de Griek uit de jeugd de kans geven, Vlaar is Klaar!

  • Wat dacht je…. Laat ik m’n zure taal maar eens matigen en m’n irri-hoofdletters en dito uitroeptekens achterwege want dan pikken m’n forumgenoten m’n debiele infantiele nickname wel? Mooi niet, exit…is klaar! Oprottuh of aanpassuh!
   Forumvervuiling!

 • AZ heeft het mede door de transfervrije status van Jop aangedurfd. Jop heeft het moedig geprobeerd maar bezit gewoon te weinig kwaliteit. Gelukkig ziet hij dat zelf ook in. Het gaat hem goed!

 • Jop. sympathiek mens. Mede door zijn inbreng is de AZ jeugd kampioen geworden. Mooie vrije trap. Zal niet in aanmerking komen voor de AZ defensie. Van harte gunnen we hem deze stap om toch op eredivisie niveau te blijven ballen en regelmatig te kunnen spelen.

 • Soms haal je spelers ook voor de breedte en dus niet voor de basis. Jop was hier een voorbeeld van.

 • Jop komt nog uit het milde AZ tijdperk. een tijdperk waarin er spelers gehaald werden die met zachte woordjes aangesproken moeten worden, aaibaar en sympatiek zijn. Hoop dat spelers als Fredrik, Svensson en een hoop toekomstige aankopen wat meer pit hebben. niets ten nadelen van Job want hij heeft zijn rol prima ingevuld (mede in jong) en is tussendoor nog geblesseerd geweest ook. Maar om het de top3 lastig te maken heb je mensen nodig die je opvreten, niet lachend een sociaal gesprekje met je aangaan in de 16. Denk dat WillemII een prima club is voor hem waarin hij ook weer veel speelminuten gaat maken. Ga je goed Job!

 • Toen hij niet geblesserd was, heeft hij het goed gedaan! Ik vind hem zeker niet slechter dan de Ron Vlaar van de afgelopen 7 maanden. Succes Job!!!!

 • Job bedankt voor het NIET MEEDOEN!!!!
  Ik ben blij dat je OPGETIEFT ben.