AZ Jeugd

Jong AZ wint met 1-2 bij Katwijk

Jong AZ scoort tegen Katwijk

Waar AZ1 begon met een overwinning tegen NEC, maakte Maarten Martens zijn debuut als trainer bij Jong AZ met een 1-2 overwinning bij VV Katwijk.

Op sportcomplex De Krom nam AZ het op tegen Tweede Divisie topper Katwijk dat met 1-0 voor zou komen door een doelpunt van Robbert Susan. In de tweede helft nam Jong AZ langzaam het heft in handen. Halverwege de tweede helft maakte Bram Franken gelijk namens de Alkmaarders, die vlak voor tijd via Iman Griffith zelfs de winnende maakten.

Jong AZ heeft zaterdag een oefenzege op VV Katwijk geboekt. Op sportcomplex De Krom kwam de tweededivisionist vlak voor rust op voorsprong. Bram Franken zorgde halverwege de tweede helft voor de gelijkmaker via een strafschop, waarna Iman Griffith in de slotminuut voor een Alkmaarse zege zorgde: 1-2.

Martens tevreden

Maarten Martens wint eerste wedstrijd met Jong AZ

Maarten Martens was blij met zijn eerste zege als trainer van Jong AZ: “De spelers van Katwijk hadden misschien wat meer power, maar wij waren conditioneel beter. De laatste twintig minuten hebben we echt naar goals gezocht. Dan is het mooi dat we het op het einde toch nog winnen.”, aldus de Belg tegenover AZ.nl

[foto’s via Toon Dompeling / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %