Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Johnsen verhuurd aan Rosenborg

Bjørn Johnsen speelt de rest van het seizoen voor het Noorse Rosenborg BK, zo meldt de Telegraaf. De spits, die afgelopen donderdag nog een kwartier speelde tegen Royal Antwerp wordt voor één seizoen verhuurd. 

Vorige zomer kwam Johnsen met hoge verwachtingen naar Alkmaar. De 27-jarige spits werd in het seizoen 2017/2018 tweede op de topscorerslijst met 19 doelpunten. Na het vertrek van Weghorst besloot AZ Bjørn Johnsen binnen te halen van ADO Den Haag. In Alkmaar wist de Noor echter nooit potten te breken. In 26 wedstrijden wist de spits zeven keer te scoren. Johnsen heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2022.

 

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.