Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Joerie Church vertrekt naar SV Rödinghausen

Joerie Church verlaat AZ voor een avontuur bij SV Rödinghausen. De 22-jarige rechtsback tekent een contract voor twee jaar in Duitsland. De verbintenis van de verdediger liep komende zomer af in de Kaasstad. Zijn nieuwe club komt uit in de regionalliga west, het vierde niveau in Duitsland.

Door de overstap komt er voor Church een einde aan een periode van elf jaar in Alkmaar. De back speelde de laatste drie jaar voor Jong AZ en speelde 73 duels voor de Alkmaarse beloftenploeg. In die wedstrijden was hij goed voor drie goals en vijf assists.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com