Elftal en Technische staf

‘Jesper Karlsson op zoek naar volgende stap’

Jesper Karlsson is op zoek naar een nieuwe uitdaging

Jesper Karlsson heeft in een interview met BT Football wederom gesproken over zijn ambitie om ‘een volgende stap’ te zetten in zijn carrière. De Zweedse buitenspeler herhaalt dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

‘Mezelf uitdagen op een hoger niveau’

In het gesprek met de Zweedse krant geeft Karlsson dat hij heeft genoten van de laatste twee jaar: “Ik heb veel gespeeld en een bijdrage geleverd, maar ik wil de volgende stap zetten en mezelf op een hoger niveau uitdagen.”

Marktwaarde van 14 miljoen?

In het artikel wordt een prijs van 150 miljoen kronen (+/- 14 miljoen euro) genoemd als marktwaarde, maar dat bedrag lijkt rechtstreeks van Transfermarkt te komen en dus geen vraagprijs te zijn (en als je dan naar een Sinisterra kijkt…) Karlsson zou onder andere in de belangstelling staan van Napoli en het OGC Nice van Calvin Stengs.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %