Wandelgangen

‘Jesper Karlsson in de belangstelling van Nice en Napoli’

Jesper Karlsson staat in de belangstelling van OGC Nice en Napoli

Jesper Karlsson zou in de belangstelling staan van het OGC Nice van Calvin Stengs. Daarmee zou het zich voegen bij Napoli, dat al eerder interesse heeft getoond in de Zweed.

Het Franse Jeunes Footeux weet te melden dat Nice interesse heeft en het Zweedse FotbollDirekt voegt hier aan toe dat Napoli de buitenspeler ook in beeld heeft als potentiële versterking.

Karlsson heeft in Alkmaar nog een contract tot 2026, maar liet deze week in de media wel weten dat hij wel interesse zou hebben in een mooie vervolgstap in zijn carrière. Volgens FotbollDirekt zou AZ minimaal 20 miljoen vragen voor Karlsson. Op Transfermarkt valt te lezen dat zijn oude club Elfsborg 15% van een eventuele transfersom zou krijgen.

In de rubriek in de wandelgangen behandelen we transfergeruchten die vooralsnog niet meer dan geruchten lijken, maar toch leuk zijn om toch te weten.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %