Wandelgangen

‘Jesper Karlsson geniet interesse uit Italië en Engeland’

Jesper Karlsson wekt interesse van diverse clubs uit de Premier League en Serie A

Volgens het Italiaanse transferorakel Fabrizio Romano staat Jesper Karlsson in de belangstelling van diverse clubs uit de Serie A en Premier League.

Romano wordt verder niet concreet over welke clubs het zou gaan, maar als de man met ruim 14 miljoen volgers op Twitter iets roept dan is de kans groot dat hij niet veel onzin praat.

Jesper Karlsson stond eerder al in de vage belangstelling van PSV dat hem niet kon betalen en het Spaanse Celta de Vigo dat een lachwekkend bod neerlegde in Alkmaar afgelopen zomer.

Drukke transferzomer?

Nadat vandaag en vorige week ook naar buiten kwam dat Tijjani Reijnders in de belangstelling staat van Ajax en diverse buitenlandse clubs en Milos Kerkez ook vaak genoemd wordt in de media, kan het wel eens een drukke transferzomer worden in Alkmaar.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %