Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Jeremy Helmer verhuurd aan De Graafschap

AZ verhuurt Jeremy Helmer aan De Graafschap

AZ heeft Jeremy Helmer verhuurd aan De Graafschap. De buitenspeler heeft een huurovereenkomst afgesloten voor één seizoen.

Helmer kwam in 2009 via SV Diemen bij AZ in de jeugdopleiding terecht. In 2016 debuteerde Helmer in de hoofdmacht van de Alkmaarders. Tot een echte doorbraak in het eerste kwam het voor Helmer nog niet, dit mede door een slepende blessure die hem tien maanden aan de kant hield. De aanvaller speelde 12 wedstrijden voor AZ, waarin hij één keer wist te scoren.

Bij De Graafschap komt Helmer dit seizoen tegen Jong AZ te spelen. De Superboeren degradeerden vorig jaar uit de Eredivisie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.