Elftal en Technische staf

Jeremy Helmer op proef bij Cambuur

Jeremy Helmer mag bij Cambuur proberen een contract te verdienen. De 24-jarige middenvelder wandelt komende zomer transfervrij de deur uit bij AZ. De Leeuwarders nemen hem de komende weken op proef.

Helmer doorliep de hele jeugdopleiding van AZ, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er nooit voor hem in. Hij kwam in drie seizoenen, van 2016-2017 t/m 2018-2019 tot twaalf wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin wist hij een keer het net te vinden.

Helmer, geboren in Amstelveen, had meer succes bij Jong AZ. Daar kwam hij tot 50 wedstrijden en 16 doelpunten in de hierboven beschreven seizoenen. Helmer werd vaak geplaagd door zwaar blessureleed. Door zijn laatste blessure, een ernstige liesbreuk, zou hij bijna twee jaar niet voetballen.

Succes in Leeuwarden, Jeremy!

Jeroen Rooseboom de Vries
Jeroen komt al sinds zijn zevende bij AZ en heeft vanaf 2016 een seizoenskaart op vak W. Komt bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden. Kijkt tijdens de wedstrijd liever 90 minuten naar de tribune dan naar het veld. Studeert journalistiek in Utrecht.
0 %