30-08-2019: Voetbal: Jong AZ v FC Dordrecht: Alkmaar Keuken Kampioen Divisie 2019/2020 Jelle Duin of Jong AZ
Elftal en Technische staf

Jelle Duin op huurbasis naar MVV

Jelle Duin speelt komend seizoen voor MVV. De 21-jarige spits wordt door AZ voor een seizoen verhuurd aan de ploeg uit Maastricht. ‘Voor mij is het belangrijk om veel te spelen. Bij MVV krijg ik die kans’, laat de aanvaller weten op de website van zijn nieuwe club.

Afgelopen seizoen werd Duin verhuurd aan FC Volendam en kwam in het Vissersdorp tot vijf treffers in veertien duels. Namens Jong AZ kwam de aanvaller tot vijf goals in 47 wedstrijden. Het contract van Duin loopt in Alkmaar nog door tot medio 2022.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant