Albert Gudmundsson van AZ
Elftal en Technische staf

Jansen spreekt gewisselde spelers aan op houding

Het valt elke supporter al een tijdje op, de teleurgestelde houding van AZ-spelers die gewisseld worden en het daar overduidelijk nooit mee eens lijken te zijn. Tegenover het Noordhollands Dagblad laat trainer Pascal Jansen weten dat hij zijn spelers hier op aan heeft gesproken.

Lichaamstaal belangrijk

Tegenover de krant laat Jansen weten wat hij van gewisselde spelers verwacht: “Ik vind lichaamstaal enorm belangrijk, want iedereen ziet het. Dus daar heb ik ze op gewezen. Ik denk dat dat anders kán en ook anders móet. Je bent professional, er komt een andere speler voor jou het veld in, het is een teamsport en daarin doe je het met zijn allen. Daar moet je je dan ook naar gedragen’’, zegt Jansen.

Hij vervolgt: “Ik kan me best voorstellen dat ze liever niet waren gewisseld, maar ja, dat is inherent aan een teamsport. Als de coach iets anders denkt nodig te hebben, kun je als speler gewisseld worden.’’

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant