Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Jahanbakhsh geeft Turkse grootmacht voorlopig nul op rekest

Het Turkse Besiktas heeft serieuze belangstelling in Alireza Jahanbakhsh. De Turkse topclub heeft de buitenspeler een riant salaris van lieft 2,5 miljoen euro geboden, maar de topscorer heeft deze aanbieding volgens onze bronnen naast zich neergelegd. Jahanbakhsh mikt namelijk op een overstap naar een grotere competitie. Of de Turken het daarbij laten zitten is de vraag, al lijkt men niet heel erg kansrijk met concurrentie van onder andere SSC Napoli.

Bundesliga

De Iraniër zelf zou bovendien ook graag in de voetsporen treden van zijn succesvolle landgenoten Ali Daei en Mehdi Mahdavikia. Het duo maakte in het recente verleden furore in de Bundesliga, iets waar Jahanbakhsh ook van droomt. Het belooft hoe dan ook een roerige zomer te worden rondom de speler van het jaar. Zijn zaakwaarnemer gaf in een recent interview in VI wel aan dat hij voor het WK graag duidelijkheid wil over de toekomst van zijn client.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com