12-08-2018: Voetbal: AZ v NAC Breda: Alkmaar (L-R) Jonas Svensson (AZ) Eredivisie 2018/2019
Elftal en Technische staf

‘Interesse in Svensson neemt toe’

De interesse in Jonas Svensson neemt toe. Diverse buitenlandse media brengen de back in verband met het Turkse Besiktas en het Duitse Fortuna Düsseldorf. In Turkije zou er voor de Noor een contract klaarliggen waarbij hij verzekerd is van een jaarsalaris van 900.000 euro.

De toekomst van de 28-jarige back is nog altijd ongewis, nadat zijn contract bij AZ is afgelopen. Svensson kan nu transfervrij kiezen voor een nieuwe werkgever, terwijl de Alkmaarders nog hoop houden op een langer verblijf van de international.

Max Huiberts gaf aan dat de deur wat hem betreft open blijft staan, terwijl ook de Noor een langer verblijf niet uitsloot. Het lijkt er echter op dat Svensson deze zomer vertrekt uit de Kaasstad en kiest voor een avontuur in het buitenland.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant