Wandelgangen

‘Iñigo Córdoba op de radar bij AZ’

Iñigo Córdoba staat in de belangstelling van AZ

Volgens het Baskische Deia is Iñigo Córdoba op de radar verschenen bij AZ. De buitenspeler van Athletic Bilbao maakte afgelopen seizoen een prima indruk op huurbasis bij Go Ahead Eagles.

Komt niet voor in de plannen

De Baskische club heeft Córdoba laten weten dat hij niet in de plannen voorkomt van trainer Ernesto Valverde en daarom is hij op zoek naar een nieuwe club.

AZ zou volgens Deia geïnteresseerd zijn in de diensten van de 25-jarige Bask, die vorig seizoen negen doelpunten maakte in Deventer en verder opviel door zijn vaak fraaie acties. Córdoba speelt doorgaans als linksbuiten, maar kan ook in het centrum en op rechts uit de voeten waardoor hij goed binnen het profiel van AZ zou kunnen passen.

Córdoba kon zijn contract verlengen bij Bilbao, maar heeft hier vanaf gezien doordat hij niet in de plannen van de trainer voorkomt. Hierdoor zou hij transfervrij op te halen zijn in het Baskenland.

[foto via Pro Shots / Erik Pasman]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %