Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Iliass Bel Hassani onderweg naar PEC’

Iliass Bel Hassani vertrekt zo goed als zeker naar PEC Zwolle

Volgens De Stentor staat Iliass Bel Hassani op het punt om te tekenen bij PEC Zwolle als opvolger van de vertrokken Younes Namli. Bel Hassani was eerder succesvol onder trainer John Stegeman bij Heracles Almelo.

Volgens de krant hebben beide partijen al om de tafel gezeten om zaken te bespreken en ze zouden er in hoofdlijnen al uit zijn. De 26-jarige middenvelder die in het betaalde voetbal doorbrak bij Sparta en dus een uitstekende periode beleefde bij Heracles, kon het in Alkmaar niet waarmaken. Afgelopen seizoen werd hij al een half jaar verhuurd aan FC Groningen omdat er in Alkmaar geen perspectief meer voor hem was.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!