Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Idrissi tekent snel bij Krasnodar’

Ousama Idrissi is op weg naar FK Krasnodar

Het AD schrijft vanavond dat Ousama Idrissi op weg is naar FK Krasnodar, de Russische club waar Tonny Vilhena eerder deze week ook al voor tekende. De Russische club komt volgend seizoen uit in de Champions League en richt haar pijlen duidelijk op de Nederlandse markt.

Idrissi kende een wisselvallig seizoen in Alkmaar, hij scoorde afgelopen seizoen weliswaar acht doelpunten, maar raakte gaandeweg het seizoen ook zijn basisplaats kwijt. De Marokkaanse international kwam begin 2018 binnen bij AZ via FC Groningen en speelde vooral in het begin de pannen van het dak in Alkmaar. Idrissi is momenteel met Marokko actief voor de Afrika Cup.

De aankomende transfer zal AZ geen windeieren leggen als we kijken naar de transfer van Vilhena eerder deze week, die met een 1-jarig contract verkocht zou zijn voor 9 miljoen euro, terwijl Idrissi een contract heeft tot medio 2022.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!