Elftal en Technische staf

‘Idrissi in de belangstelling van Torino’

Oussama Idrissi verlaat AZ mogelijk op de laatste dag van de transferwindow. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt dat Torino en tussenpersoon Frank Trimboli in gesprek zijn over een mogelijke overgang van de buitenspeler. 

AZ zou Idrissi niet voor minder dan tien miljoen euro laten vertrekken naar de Serie A-club. Na het vertrek van Vejinovic naar Polen liet Technisch Directeur Max Huiberts weten geen spelers meer kwijt te willen raken. “Of het moet echt exceptioneel zijn wat er wordt geboden”, aldus Huiberts.

Nadat Idrissi in de winterstop van 2017/2018 overkwam van Groningen speelde de buitenspeler 63 duels voor AZ, waarin hij 24 keer het net wist te vinden en 18 assist leverde. Dit seizoen is Idrissi ook aardig op dreef, waarin hij vier keer scoorde in negen wedstrijden. Idrissi heeft in Alkmaar nog een contract lopen tot de zomer van 2022.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    Ook interessant