website laten maken in alkmaar
Wandelgangen

‘Idrissi in belangstelling Sevilla en Engelse clubs’

Oussama Idrissi in belangstelling Sevilla

Volgens het Spaanse El Desmarque staat Oussama Idrissi in de belangstelling van Sevilla FC, de Spaanse topclub zou in de strijd om de buitenspeler concurrentie hebben van Napoli en Wolverhampton Wanderers

De Spanjaarden claimen dat AZ al een bod van 16 miljoen heeft ontvangen van Wolverhampton, maar daar zou Sevilla zich nu in gaan mengen. Technisch directeur Monchi zou fan zijn van de 24-jarige Idrissi, die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring met zich meebrengt.

Idrissi was afgelopen seizoen goed voor 17 doelpunten en 10 assists in 40 officiële wedstrijden, maar worstelt dit seizoen tot nu toe vooral met zijn fitheid. De Marokkaans international kwam in 2018 voor 2 miljoen euro over van FC Groningen.

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar