Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Huiberts verkoopt Feyenoord ‘nee’

Max Huiberts heeft Feyenoord ‘nee’ verkocht, dat meldt de Telegraaf deze ochtend. De Directeur Voetbalzaken was bij de Rotterdammers in beeld om Martin van Geel op te volgen als technisch directeur. Huiberts is echter nog niet klaar in Alkmaar en heeft bedankt voor de functie in de havenstad. Ook Huiberts’ voorganger Earnest Stewart heeft aangegeven geen trek te hebben in de functie in Rotterdam-Zuid.

Door Feyenoord af te zeggen kan Max Huiberts in ieder geval verder gaan met zijn zoektocht naar een nieuwe assistent trainer. Arne Slot wordt zoals bekend die nieuwe hoofdtrainer, waardoor er een vacature is ontstaan als assistent. Vorige week leek Gert Peter de Gunst nog de meest waarschijnlijke kandidaat om die positie in te vullen, maar de Alkmaarders hebben tot teleurstelling van de huidige assistent van PEC Zwolle afgebeld.

‘Max (Huiberts, red.) was heel open en eerlijk’, aldus De Gunst in de Stentor. ‘Bij AZ moet iedereen er, net als bij spelers, 100 procent achterstaan. Ik heb te horen gekregen dat ze toch gaan voor iemand met meer status, om de jonge ploeg ook voor grote wedstrijden te kunnen stimuleren. Dan baal je natuurlijk ontzettend.’ Naar verluidt was Ruud van Nistelrooij in beeld om Arne Slot te assisteren, maar de voormalige ster van Real Madrid en Manchester United heeft besloten bij zijn huidige werkgever PSV te blijven.

Foto: Pro Shots | Ed van de Pol

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com