Elftal en Technische staf

Horrorscenario komt uit: Hatzidiakos rest van het seizoen out

Pantelis Hatzidiakos is de rest van het seizoen uitgeschakeld

Pantelis Hatzidiakos zal de rest van het seizoen niet meer in actie komen, dat meldt AZ zojuist op de website. De centrale verdediger raakte gister vroeg in de tweede helft geblesseerd aan de knie en moest per brancard het veld verlaten. Waar iedereen bang voor was is dus werkelijkheid geworden, de Griek heeft de rest van het seizoen nodig om te herstellen. Over exacte aard van de blessure doet de club geen mededelingen over in verband met de privacywetgeving (?).

Het kwetsuur komt op een wel heel vervelend moment voor Hatziadiakos. De 22-jarige stopper maakt de laatste maanden grote stappen in zijn ontwikkeling en leek zich met uitstekende optredens in de basis te hebben gespeeld. Bovendien beloonde John van ‘t Schip de Griek door hem op te roepen voor de nationale ploeg en hem zelfs te laten debuteren. Ook voor AZ komt de blessure uiterst ongelegen. Ron Vlaar zit immers al in de lappenmand, waardoor het puzzelen gaat worden voor Slot wie hij naast Wuytens neer gaat zetten de komende weken.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com